Rólunk

Szavakban

ONE LOVE BAGS

A történetünk egyszerü, tulajdonképpen felkérésnek indult...

Egy közeli ismerősünk megkért készítsek neki ülő alkalmatosságokat hamarossan nyíló vendéglátó egységébe. Valójában egy teaház és művészeti galéria vendégeit szolgálják majd ki, tervezz valami kényelmesset, újszerűet, és  legyen benne babzsákos feeling-hangzott el a felkérés!

A korábbi évtizedes varrodai tapasztalattal, láttam neki a feladatnak, azonban babzsákokat még sohasem csináltam! Meg kell mondani izgalmas feladat volt a végbe tekert textíliákból és a zsákokba ömleszett polisztirol golyókból bútordarabokat készíteni.

A korábban a munkám gyümölcse arák boldogságához járult hozzá menyasszonyi ruhák formájában, innentől viszont egy új, a mindennapi életvitelben használatos és mindenki számára hozzáférhető életérzést készítünk!

Ami egykor felkérésnek indult, mára már fő profillá vált.

 

Időrendben

2012 Az első felkérés

Az indító nagy ösztönzés! Ismerősöm felől érkezett, és kapóra jött! Vendéglátó helyiségébe keresett ülőalkalmatosságokat, és megadta a lehetőséget, hogy a babzsákok élvezete egyre több emberhez eljusson, nekünk  csak  a babzsákok hátrányait kellett lefaragni ...

2013 Első nagy megrendelés

Szegeden az Árkád Bevásárlóközpont a Forma 1 es napok megrendezésére készült. Valami látványos szokatlan ülőalkalmatosságokat szerettek volna! Közös tervezés után  elkészítettük a mértani alakzatokra hasonlító 1-4 személyes babzsákokat!

2014 One Love Bags 

Babzsákjainkon már az első napoktól használni kezdtük a One Love Bags márkajelzést, és mindmáig hűen fémjelzik és emelik ki termékeinket a babzsákok soraiból! Ebben az évben jelenünk meg a webáruházak között először, és kináljuk termékeinket a neten!

2015 Babzsák mint bútor

A vásárlói felkérések mit az élet rendezői jelennek meg számunkra és adnak utmutatót! Egyre több felkérés mutatkozik a babzsák bútorok irányába, immár a babzsákok mint bútordarabok kiváltóiként jelennek meg! A megrendeléseinkben a fotelek után megjelennek a kanapék, sarokelemek és végül a garnitúrák!

2016  Babzsák bútorok

Ebben az évben különálló webárúházzal jelenünk meg, mely a babzsák bútorok iránti igényt szolgáltatott kielégíteni!

Erősségünk

... hisszük hogy a befektetett munka meghozza gyümölcsét!

Több éves tapasztalatokra visszatekintve a munkába, a minőségbe és fejlesztésekbe fektett energia végül megtérül, és tükröződik a vásárlók a felhasználók viszajelzéseiben!

Mit szeretünk mindannyian mondjuk az otthonunk tekintetében, szükebben a bútoraink tekintetében?

 •  megbízhatóság
 • otthonosság
 • kényelm
 • praktikum
 • tartósság
 • látvány

Azt gondoljuk követnünk kellett hogy a termékek legyenek olyanok mintha azt magunknak készítenénk és mi magunk használnánk azokat mindennapjainkban.

Vagyis a fentieket egybegyúrva nevezzük termékeink minőségét One Love Bags minőségnek!

Köszönjük minden felhasználónak hogy visszajelzéseivel segített tovább fejleszteni és bővíteni kínálatunkat.

referenciák

néhány részlet

 • Üzlet

  Üzleted, irodád, vendéglátóhelyed van? Több darabot szeretnél és egyedi...

 • Silvertex

  A Silvertex bútortextilia egészen kiemelkedő speciális túlajdonságokkal bír! Ipari...

 • hímzett cimkék

  Termékeinken nagy minőségi hímzett cimkéket alkalmazunk! Védjegyként látható helyre...

 • megalkotta

  Arculat, web grafika, és termék design. Körmös Attila....

Segíthetünk?

Ötleteid vannak?

Bizonyára mindenkinek vannak ötletei mit hogyan szeretne másként. Ha valami többet szertnél mint amit a webáruház lehetőségei felkínálnak, ötleteiddel bátran fordulj hózzánk és mi elkészítjük teljesen egyedi babzsákodat!

Megtervezzük

A megoldás mindig létezik! Ha csak a webárúház adta lehetőségeket szeretnéd kicsit felturbózni, azaz méretet v anyagot változtatni egy-egy modellen, megoldjuk! Ha egy teljesen új modellt találtál ki, megtervezzük és árajánlatot adunk !

Írd meg nekünk az ötleteidet a következő TERVEZŐ ÜRLAPON keresztül!

Lépj velünk kapcsolatba

Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásainkal, rendelésekkel, garanciákkal kapcsolatban bátran lépj velünk kapcsolatba elektronikusan vagy telefonon az elérhetőségeink egyikén. E-mail: atikormos@gmail.com telefon +36 70 424 2127, vagy a KAPCSOLATI ÜRLAPON keresztül!

Save