Garanciák

minőség GARANCIA

 

Garancia a felhasznált  bútor textília és a varratok cérnáinak minőségi osztályára vonatkozik. Garantáljuk hogy a babzsakbutorok.hu webáruházban megrendelt termékek kizárólag első osztályú minőségi alapanyagokból készülnek.

ÁLTALÁNOS GARANCIA

 

Termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk. A garancia az anyagok és a varratok cérnáinak szakítószilárdságára vonatkozik. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, nem  vonatkozik a kölső  fizikai vagy vegyi hatások okozta sérülésekre (pl hegyes tárgyak okozta szakadásokra vagy vegyszerek, savak okozta lyukakra vagy foltokra)  ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

EXTRA GARANCIA

 

Egyes megjelölt termékeinkre extra, azaz 24 hónap garanciát vállalunk. Ezen termékeink első oszályú (a gyártó által igazol minősitésekkel igazolt) minőségi anyagokból készülnek, ezen anyagok rendkívüli nagy terhelésekre lettek tervezve ezért ezeket üzleti felhasználóinknak ajánljuk!

A garancia az anyagok és a varratok cérnáinak szakítószilárdságára vonatkozik. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, nem  vonatkozik a kölső  fizikai vagy vegyi hatások okozta sérülésekre (pl hegyes tárgyak okozta szakadásokra vagy vegyszerek, savak okozta lyukakra vagy foltokra)  ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

 

PÉNZ VISSZATÉRITÉSI GARANCIA

 

AZ ELÁLLÁS JOGA: A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Chic Design Kft köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.A szolgáltatő nem köteles olyan termékek visszavételére, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó egyedi utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. Az  elállási jog alóli mentesség a webáruház felkínálta legetőségeken kívűli egyedi méret,  vagy anyag vagy színkonbinációban megrendelt termékekre értendő!