Ajándékutalvány

MELY ESETEKBEN LEHET FRAPPÁNS MEGOLDÁS AZ UTALVÁNY?

  • Amikor nincs lehetőség magaddal cipelni az ajándékot, zsebből könyen előhúzol egy One Love Bags Ajándékutalványt!
  • Távolság választ el az ajándékozottól és gyorsan szeretnél küldeni egy ajándékot! Ekkor a letöltött Ajándékutalványt elektronikusan küldheted át!
  • Amikor nem vagy igazán biztos abban hogy melyik színt válaszaná vagy melyik méret fér el a szobályában, kitűnő választás az utalvány! Igy a babzsák tulajdonosa magának fogja kiválasztani a neki tetsző babzsákot és biztos lehetsz benne hogy a megfelelőt kapja!
  • Amikor kifutottál az időből és már csak 1 nap van karácsonyig vagy a születésnapig akkor szintén kitűnő megoldás lehet egy elegáns ajándékutalvány!
Babzsák bútor ajandekutalvany50000_minta

Kedvezményezett

Hogy az ajándékutalványod ne csak az anyagiakról szóljon, tedd személyreszólóvá! A fájl letöltése és kinyomtatása után a kedvezményezett nevét magad írd fel az utalványra, igy válik az ajándékozás kedves figyelmességé!

fizetési mód

FONTOS: Az ajándékutalvány a megrendelés leadása után azonnal letölthető a FIÓKOM menüpont alatt! Azonban a termék/szolgáltatás csakis az ellenérték teljes kiegyenlítése után váltható be! Az ajándékutalványhoz a közvetlen banki fizetési mód áll rendelkezésedre, Egyéb más áruval összekötötten, egy rendelésben is kérheted az ajándékutalványt! Minden esetben az ellenérték  beérkeztétől érvényes az utalvány!